Tämä pannacotta on nopea ja helppotekoinen, kun sen hyydyttämiseen käyttää hyytelösokeri Multia (joka hyydyttää myös maitopohjaiset jälkiruoat), liivatelehtien sijaan
Käytiin illallistamassa Oululaisessa Sukhotai-ravintolassa ja kotona jälkkärinä ootti pannacotta. Pannacotta on ihastuttavan helppotekoinen ja niin pehmeä ja makea ja juuri sopivan kirpeä vadelma-kuorrutteen ansiosta
Kaltevasta pannacottareseptistä esimerkkinä vaikkapa Irzun valkosuklaapannacotta. Pannacotta on herkullinen ja siinä mielessä huoleton jälkiruoka, että sen voi valmistaa jääkaappiin jo tarjoilua edeltävänä päivänä
Jugurttia sisältävä valkosuklaapannacotta ei ole ylimakea. Itsenäisyyspäivän lähestyessä ruokalehdet ja -sivustot pursuilevat herkullisia juhlamenuita suomalaisista aineksista
- valkosuklaapannacottaja raparperihilloke. Ideana siis vuorotellen kokkailla kavereille illallinen pitkän kaavan mukaan, mutta arvostelut ajattelimme jättää sikseen
Paahtamalla kaikesta saa parempaa, sehän huomattiin jo valkosuklaapannacottaa valmistettaessa. Paahtunut pinta ja maku sekä savun aromit ovat tällä hetkellä sen verran muotia ruoanvalmistuksessa, että savuaromia voi purskauttaa keitokseen jopa nestemäisessä muodossa sen enempää tulella leikkimättä
Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan ja lisää sinne suklaa javanilja. Purista lionneista liivatteista vesi pois ja laita ne kuumaan kermaan ja sulata sinne
Panna cotta on italiaa ja tarkoittaa sananmukaisesti ”keitettyä kermaa”. )Valkosuklaapannacotta. Vuosien kuluessa tämä herkku kehittyi nykyiseen muotoonsa, jossa kerma sakeutetaan liivatteella vanukkaaksi ja maustetaan vaniljallaja marjoilla tai hedelmillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.