Valkosuklainen tikkerperikakku
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Valkosuklainen karviaispiirakka
  •  
  • taikinapohja (⌀ 26 cm irtopohjavuokaan tehtäessä puolita taikinamäärä)
  • 125 g voita
  • 1 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 kananmuna 3 dl puolikarkeita spelttijauhoja
  • 1 dl täysjyväspelttijauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 1/2 dl ruskeaa ruokosokeria
  • 2 rkl perunajauhoja
  •  
  • valkosuklaa-jogurttitäyte
  • 115 g valkosuklaata
  • 2 kananmunaa 2,5 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 dl valkoista sokeria
  • 2 rkl perunajauhoja
  •  
  • pinnalle
  • 250 g punaisia karviaisia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.