Mukavaa pääsiäis viikon alkua. Ajattelin että julkaisen joka päivä nyt pääsiäisviikolla jonkun helpon pääsiäisen herkku reseptin, tässä tulee yksi luotto resepti mitä on meillä tehty monta vuotta
Nyt sen voi sanoa jo ääneen. Sieltä se syksy vaan on tullakseen. Odotan sitä jo innolla. Nyt on nimittäin tulossa sen verran paljon kaikkea uutta ja jännää, ettei meinaa pieni ihminen pysyä perässä
K. i. s. a. p. t. o. E. l. v. k. n. e. r. m. u. h. ,. y. ä. j. d. B. g. V. S. -. N. P. f. 1. 6. 8. 5. c. 2. 3. ö. ½. L. 0. (. ). H. O. R. W. F. s l. d l
Tuoretta parsaa, keitettyjä munia ja verigreippiä aamiaiseksi, valkuaismunakasta purjosipulilla kuten ennen vanhaan lentoemäntädieetillä sekä marjaista tai omenaista kauralesepuuroa
avulla käyttökelpoisiksi ja tähän pätkäpaastoon sopiviksi. Tonnikalasalaatti voikukanlehdillä, päivänkakkaran lehdillä, purjosipulilla sekä ja mehevällä punaisella paprikalla
Pasha. Pääsiäisen alla näkyi medioissa toinen toistaan erikoisempia reseptejä pashasta. On ties mitä kevytversioita, ihmeellisiä hyytelöjuttuja, joihin tulee liivatetta, ja jopa reseptejä, joissa pitää jotain keitellä liedellä
No niin, nyt olen minäkin hurahtanut noihin chia-siemeniin. Meillä on Ramadan juuri alkamassa, joka tarkoittaa sitä, että paastoamme syömättä ja juomatta aamunkoitosta auringonlaskuun seuraavan kuukauden ajan
Uunissa paistuu perinteinen lohipiirakka, lehtevä voitaikinakuori jonka sisällä suolaista lohta, kananmunia ja riisiä ja tarjoiltuna voisulan ja lihaliemen kera, siinä ihana pääsiäisen aloitusherkku, lohikulibjakka tai kulibiakka
Kotieläinharrastuksesta oltiin vitsailtu usein aiemminkin, mutta lopulta se löi itsensä läpi "okei, nyt mä oon sulle velkaa yhden ison" -tyyppisenä villinkortin käyttönä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.