500 gramman
pakastemansikkapussista sain tämän käsittelyn jälkeen 300g mansikkasosetta.) Sekoita sitten mansikkasose, sokerit sekä tuorejuusto kesekään. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sen jälkeen ripeästi lionneet liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun. Valuta sitten liivate-mehuseos voimakkaasti sekoittaen mansikka-tuorejuustoseokseen. Kääntele seoksen joukkoon kermavaahto. Lisää täytettä täytekakun kahteen väliin irtopohjavuoan reunoja apuna käyttäen ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia
150 g
pehmeää voita,
1,5 dl
tomusokeria,
1 rkl
maitoa, sekoita hyvin keskenään kuohkeaksi vaahdoksi ja levitä ohut kerros kakun päälle
M. i. n. u. a. p. y. d. e. t. v. l. m. s. r. ä. o. h. j. k. P. ,. g. -. R. L. J. F. T. K. (. 2. 4. c. ). 1. ½. 0. 3. 5. 6. V. S. N. A. H. ❤. a l. d l. t l
Käytin näihin tuulemantorttuihin (eli siis mokkapaloja, muttei kaakaojauhetta taikinassa) vaaleaa kakkupohjaa, josta ajattelin myös tehdä valmistujaiskakkuni alaosan
Sairaanhoitajan valmistujaisiin kakkua. Toiveena oli ainoastaan punavalkoinen väritys ja kermapäällys. Hurjat visiot kaatuivat ajanpuutteeseen ja tästä tuli aika tavallisen näköinen
Kaupallinen Yhteistyö Fine Foods. Tässä blogissa vilahtaa tämän tästä korealaisia reseptejä. Niinkuin moni muukin maa-ruokarakkauteni (vaikka Meksiko ja Intia - miten muuten kokkailen niin hirveän harvoin intialaista nykyään, täytyypä terästäytyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.