Kun ylioppilas saa lakin, niin pieniä lakkeja tekee mieli myös leipoa. Tummaa ja vaaleaa taikinaa, kiinnitys maitosuklaalla, pinnalla valkosuklaata, lyyrana pehmeä kultahelmi
Niin taas tuli selvittyä toukokuusta kaikkien kakkujen kanssa. Tämä aika vuodesta on tällä alalla se hurlumhei-kuukausi, joka päättyy sitten tähän valmistujais- ja lakkiaisviikonloppuun
Nyt, kun säät taas viilenivät, tekee grilliruokien jälkeen mieli kunnon kotiruokaa. Tämä nakkistroganoffin ohje on vuosien takaa Kati Napan aamuteeveeohjelmasta, ja sen juju on runsas kurkkumäärä
Huomenta ja hyvää sateisen harmaata tiistaita. Tällä hetkellä ei edes tuo sää saa minua masentumaan, sain nimittäin eilen vihdoin ja viimein virallisen varmistuksen siitä, että minusta tulee ylioppilas tämän vuoden itsenäisyyspäivänä
Lauantaina 18. 2. 17. Aika paljon on tapahtunut tässä viime aikoina. Mä erosin. Se oli melko nopea päätös, mutta erittäin hyvä ratkaisu sillä mulla on ollut niin hyvä olla sekä mä olen saannut paljon aikaan
Vuosi on lähtenyt hyvin liikkeelle. Luokkamme erotettiin ja yhdistettiin sen mukaan mikä on erikoistumissuuntaus ja toistaiseksi kaikki on sujunut mutkitta
Muista kohottaa pakastehiivataikina huolellisesti. hiiva vaatii 37 asteen lämmön. Laskiaispullaa pidetään keskiaikaisen paaston ajan edellä nautittujen rasvaisten ruokien jäänteenä
Toinen työviikko on hujahtanut ohitse hurjaa vauhtia ja oon pikkuhiljaa huomannut päässeeni huomattavasti viimeviikkoista paremmin sisään talon tapoihin
Juuri sitä tahtoisin. Päästä vaikuttamaan monen nuoren mieleen ja ajatuksiin. Ajatuksiin tästä elämästä, joka välillä on aivan liian vaatimuksilla täytettyä ja salakavalaa
Määränpäänä Tokio, Japani. Tehtävänä kahden kuukauden työharjoittelu ranskalaisessa bistroravintola DIALOGUEssa, japanilaisessa ravintola RYUOSUKEssa ja suuressa ranskalaisessa LE PETIT BEDON -ravintolassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.