Herkän vatsan kokkikoulu -keittokirja sai minut innostumaan vatsaa hellivän ruokavalion saloista. Keväisen keltainen tofu pinaatti-lehtikaalikastikkeessa tuo auringonpaistetta ruokapöytään
Aika makeeta. 15000 sivunkatselua ja 100 tekstiä. Kolme vuotta on mennyt todella nopeasti. Sen kunniaksi keksin vihdoin, miten saan tekstit helpommin löydettäviksi
Uhrauduin vain valokuvauksen vuoksi. On taas elokuu ja juhlaviikot. Näihin päiviin aina liittyy kaikenlaista kakunpyörittelyä ja yksi suuri syy on mieheni synttärit
Maaliskuun alussa oli aika avata Hotel Maman ovet niin biologisille, kuin varalapsillekin. Nyt jo kolmatta kertaa, edellisistä juhlista voit lukea täältä ja täältä
Viime kirjastoreissulta käteeni osui mutkaton kirja texmexin saloista. Vihreistä salsoista olemme aiemmin oppineet tuntemaan salsa verden, jota kumminkaan emme valitettavasti ole päässeet itse tekemään, koska emme ole onnistuneet löytämään salsaan värin ja hapanimelän maun tuovia tomatilloja
Moi. Sain pari litraa tuorepuristettua tyrnimehua ja sitä on nyt juotu ja pakastettu talven varalle. Jos et halua juoda vitamiinipommiasi voit tehdä vaikka tälläisen juustokakun
Uunissa kypsennetyt rapusilakat ovat herkullisia niin kylminä kuin kuuminakin. Tomaattinen kastike maistuu silakan kanssa ihanalta ja silakkafileet ovat nautinnollisen samettista syötävää
Tämän kohdan minun K-kauppani oli jättänyt ohjeesta pois, mutta heti kun pääsin ruuan kimppuun valokuvauksen jälkeen tuli nuo kyllä sekoitettua, niihän se pasta kuuluu aina nauttia
6-8 hengelle800-1000g maustamattomia broilerin fileitä (minuuttipihvejä)2-3 paprikaa (esim. keltainen, vihreä ja punainen)2-3 Digestive –keksiä murskattuna150g Musta leima –emmentalraastetta1 sipulioliiviöljyäKastike
Helppo, nopea ja ihanan intialaisen mausteinen, arkicurry kalasta. Olen aina ajatellut, että intialaisen ruoan valmistamiseen menee tolkuttomasti aikaa
Intialainen ruoka on hieman tulisen, mutta lempeän mausteista. Intialaisen ruoan mausteista keittiöön syntyy ihana mausteinen tuoksu, josta meidän perhe ilahtuu aina
No niin, täällä ´taas pitkästä aikaa. ) Tehtiin eilen koulun leivontakerhossa tämmöisä bebejä ja raahasin kameran mukaan, jotta voin tämän reseptin sitten postata
Sain eilen päätökseen jälleen yhden projektin töissä (tämä oli erityisen kiireinen ja stressaava). Tulin neljän jälkeen kotiin, ja olotilaani voisi kuvata parhaiten sanonnalla takki tyhjä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.