Lehdet ja keittokirjat ovat pullollaan ihania uusia leivontaohjeita, mutta loppuviimein kahvipöydän parhaimmistoon kuuluvat perinteiset herkut jotka maistuvat vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Mamin kanssa sitten päädyttiin yhdessä kokkailemaan jo melkein unohtunutta merimiespihviä
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Mamin kanssa sitten päädyttiin yhdessä kokkailemaan jo melkein unohtunutta merimiespihviä
Lihapiirakka oli lasten ainoa toive joulupöytään. Joulupyhät sujuivat meillä sairasteluiden merkeissä, joten luvattu lihapiirakka tehtiin vasta tämän vuoden puolella
-Tässä olikin männäpäivänä aika palata takaisin perusasioiden ääreen ja kokata VanhaKunnon Kaalipata - tuo herkku, joka jakaa kansaa kuin Mooses meriä (vaikkei kuitenkaan yhtä suurissa määrin kuin VanhaKunnon Kaalilaatikko)
Aamupalan jälkeen hyödynsin viikon vanhan piimän tähän piimäpiirakkaan sekä piimäkakkuun ja lounaaksi vielä pyöräytin tomaattiriisin parin päivän takaisista ylijäämäriiseistä (kahdesta viimeisestä lisää myöhemmin)
Jos lihamies alkaa kikuttelemaan ettei heru, niin pyytää sitten kunnon kyljyksiä tilalle. 1kokonainen porsaan kare tai 4 kunnon kokoista kyljystä. 1kokonainen porsaan kare tai 4 kunnon kokoista kyljystä
Vanha kansa säilytti taikinaa jopa yön yli viileässä. Härkis ja kaalikeitto. Kaalikeitto missä on liha korvattu sillä paljon julkisuutta saaneella Härkiksellä
Lämmittävä ja pehmeä kaalikeitto sopii hyvin arki- tai pyhäruoaksi näin sydäntalvella. Vähähiilarinen keitto pitää nälän loitolla, koska siinä on makua antamassa rasvaista tuorejuustoa ja proteiinipuolesta pitää huolen luomujauheliha
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.