Menneellä viikolla viihdyin kasvisruokameiningeissä ja mieli teki jotain muuta kuin kasvissosekeittoa, salaattia tai uunijuureksia - meikäläisen vakiopöperöitä
Silmään osui nerokas video pikaparsojen valmistuksesta ja ohje löytyi I wash…You dry – sivustolta. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty valkosipulijauhetta, mutta itse puristin aitoa valkosipulia – uskon, että teki näistä vielä parempia
Uudet uuniperunat eli uunissa tehdyt uudet perunat. Mitä mitä mitä uuniperunat varhaisperunoista tai uusista perunoista ja aivan todella hyviä sellaisia
Hyviä kirjoja on hiljattain ilmestynyt haasteen tueksi, etnisistä keittiöistä löytyy paljon kasvisherkkuja – niistä lisää seuraavissa blogipäivityksissä
Aamupalan jälkeen hyödynsin viikon vanhan piimän tähän piimäpiirakkaan sekä piimäkakkuun ja lounaaksi vielä pyöräytin tomaattiriisin parin päivän takaisista ylijäämäriiseistä (kahdesta viimeisestä lisää myöhemmin)
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolella ja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
Lehdet ja keittokirjat ovat pullollaan ihania uusia leivontaohjeita, mutta loppuviimein kahvipöydän parhaimmistoon kuuluvat perinteiset herkut jotka maistuvat vuodesta ja vuosikymmenistä toiseen
Kakku kannattaa täyttää mielellään tarjoilupäivänä – näin karkit eivät ehdi sulaa sisällä. Paperiset, karkeilla täytetyt pinjatat ovat meksikolaisten juhlien ohjelmanumero
Uuden vuoden juhliin halusin tehdä hyydykekakun, mielellään jollain uudella reseptillä. Kevään Me-lehdestä (5/2014) löysin hyvän ohjeen nimellä Kirpeän hedelmäinen moussekakku
Palattuani Saksasta käväisin nopeasti myös vanhempieni luona. Mamin kanssa sitten päädyttiin yhdessä kokkailemaan jo melkein unohtunutta merimiespihviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.