Lämintä kanalientä, herkullista häränlientä ja mantelisia mykyjä sen seassa vanhanajan tapaan. Herkullista liemikeittoa myvyillä alkuruoksi kuten ennen vanhaan
Itse olen aina ennen tehnyt leivinjauheella kohotettavia piirakoita, mutta nyt mieleni kaipasi takaisin niihin lapsuuden kesiin kun isoäiti mustikkametsällä vietetyn päivän jälkeen leipoi perinteistä mustikkapiirakkaa pullapohjalla
L. a. s. k. i. p. u. l. t. ,. e. r. n. v. h. I. o. j. ä. y. 1. 8. 0. -. m. d. M. g. ö. T. H. w. c. R. S. A. f. F. 2. 7. P. 9. N. W. 6. V. 3. 5. ½. O. E. K. d l. t l
Se on vanhanajan piparkakkutaikinan resepti, ajalta jolloin niihin ei ollut mitään lisäaineita, joten käytä vain ja ainoastaan aitoa siirappia, meijerivoita ja kermaa
Vanhanajan vaniljakastikkeeseen tulee keltuaisia, kermaa ja aitoa vaniljaa. Tässä on jujuna nyt se, että ylijääneet valkuaiset käytetään itse piirakkaan
B. l. o. g. i. s. t. a. n. ä. e. m. u. p. v. k. r. j. E. h. T. S. y. ,. 7. 1. I. P. J. ö. d. G. V. -. b. . H. O. M. N. K. D. 4. 2. 3. (. A. ). L. 8. 0. 5. *. Ä. f. 6. ". /. ) l. d l. r k. t l
Ässät kuuluvat jouluun yhtä paljon kuin piparitkin. Yksi iso annos riittää kerran vuodessa. Helppoa pyörittelyä kanelissa ja sokerissa, nosto ässänmuotoiselle mutkalle pellille ja uuniin
Sekoita perunajauhot ja vesi tai mehu keskenään ja valuta höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Tässä helppo ja tosi makoisa jälkiruoka niin pienimmille kuin isommille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.