Voit myös maustaa massaa, kuten itse tein, lisäämällä vanilja-aromia massaan. Vaahtokarkit värjäytyvät myös helposti pinkeiksi, vaaleansinisiksi tai vaikka mintun vihreiksi
Kun sokeriseos on valmista, lisää siihen liotetut liivatteet ja vanilja-aromi. Vaahtokarkit säilyvät huoneenlämmössä ilmatiiviissä rasiassa tai muovipussissa pari viikkoa
Ja myös tavallisen eli pelkän vaniljan makuiset vaahtokarkit sopisivat tähän paljon paremmin kuin mansikanmakuiset, mutta minulla oli pakkorako käyttää mansikkatomusokeria pois
Kuppikakkujen makuina oli suklaa, mustikka ja vanilja. Suklaa- ja mustikkakuppikakku reseptit olenkin julkaissut jo aiemmin, joten tästä postauksesta löytyy ainoastaan vanilja kuppikkakkuohje
vaniljasokerista ja sokerista pinnalle. 4 rkl vaniljasokeria. 4 rkl vaniljasokeria. Kun tekee mieli tuoretta pullaa, niin silloin on laitettava jauhot pöllyämään
V. a. h. t. o. k. r. e. i. n. l. y. m. p. s. u. j. ,. v. ä. O. P. J. I. w. g. d. '. (. c. ). f. F. T. b. x. M. C. A. ö. K. S. D. R. L. E. -. B. ". Ä. N. H. 7. 3. 2. ¼. G. ½. 1. 4. 0. 5. 6. 8. 9. d l
- säilytä vaahtokarkit tiiviissä purkissa huoneenlämmössä. Pitkästä aikaa vaahtokarkkeja. Blogistani löytyy jo yksi vaahtokarkkien resepti mutta laitan tähän vähän erilaisemman sekä yksinkertaisemman valmistuohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.