Vaniljaiset banaanipannukakut
52 weeks of deliciousness
52 weeks of deliciousness
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Vaniljaiset banaanipannukakut geishakastikkeella
  • 2 banaania 2 kananmunaa 1-2 rkl vaniljasokeria
  • 1-2 dl mustikoita
  • kaksi kourallista Geisha suklaakonvehteja
  • Heitä banaanit ja kananmunat sekä vaniljasokeri blenderiin. Surraa tasaiseksi ja paista pannulla keskilämmöllä voinokareen kera kunnes ne ovat kauniin värisiä molemmilta puolilta.
  • Sillä välin kun letut paistuvat, sulata Geisha suklaakonvehdit vesihauteessa.
  • Tarjoilet letut mustikoiden ja sulatetun Geisha suklaakastikkeen kera.
  • Herkullista sunnuntaita kaikille!

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.