VAPAAPÄIVÄ KANSSANI
petra janica
petra janica
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 12.29 Kotiin päästyä makoilemme yhdessä sängyssä jonkin aikaa, soitan äidille kysyäkseni perheeni kissasta jonka tassu oli kuulemma erittäin punainen ja aran oloinen. Eivät olleet vielä menneet eläinlääkärillä käymään, aika oli vasta vähän myöhemmin. Vaihdamme samalla kuulumiset. Puhelun päätyttyä makoilemme vielä hetken yhdessä sängyssä ja juttelemme niitä näitä. Ennen kuin N täytyy lähtee töihin halusin tehdä hänelle voileivät mukaan evääksi ja annan pusut hyvästiksi, oven mentyä kiinni rojahdan sängylle tietokonneen kanssa selaamaan blogeja ja katson vielä pari jaksoa modern familyta. Sotkasta tulee viesti, että sohvani on saapunut heidän varastoon, soitan samantien myymälään ja sovin tiistaille kuljetuksen odottamastani sohvasta.
  • 21.45 Kello alkaa olemaan jo paljon, N pääsee töistä 22.30 ja on täällä tasalta. En aloita vielä ruoan tekoa, mutta teen itselleni voileivän ja aloitan tämän päivän kuvien muokkaamisen mitä olen tähän mennessä räpsinyt. Ajattelin ennakoida postauksen tekoa varten, ettei menisi niin myöhäselle, haluan kuitenkin julkaista tämän jo tänään. Kuvien muokkauksen jälkeen avaan uudelleen Netflixin, olen ihan liian koukussa, yksikään päiväni ei tule olemaan sellainen jollon en avaisi Netflixiä.
  • 22.30 Nyt teen meille ruokaa. Riisiä kiehumaan ja niiden lisäksi kokkaan meille kanakastikkeen. Kastikkeeseen tulee hunajamarinoitua kanaa, mozzarellajuustoa ja sitruuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.