TÄNÄÄN HERÄTESSÄ vähän joka paikkaa kolotti ja kaikki luut kolisivat. Taisi olla eilinen smoothiebaarissa seisoskelu aika kangistavaa puuhaa - eikä tuulinen paikka ainakaan auttanut jäykistymistä
SADONKORJUU. Vanhin tyttäreni rakastaa leipomista. Niinpä hän päätti tulla luokseni viettämään vapaapäivää ja leipoi ilokseen omenatortun kotipihan omenapuusta - omasta nimikkopuustaan
Pääsiäinen on ensi viikolla. Jes. Ehdotan, että juhlistat sitä, että lähes koko maailma on lomalla, eikä sinun tarvitse töissä selitellä ihmeellisiä pohjoismaisia vapaapäiviä, leipasemalla tämän syntisen ihanan porkkanakakku-kääretortun
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
Siis apua. Nyt on joulukuu ja olen pitänyt sellaista blogihiljaisuutta ettei toista. Mulla on vihdoinkin ihan kaikki kouluhommat tehtynä ihan oikeasti ja ensi kuussa valmistun virallisesti
Rapsakkaa sunnuntaita. Jokos siellä alkaa pakkanen olla lauhtumaan päin. Meillä pyhät ovat kuluneet sisätiloissa, Sisulle nousi korkea kuume ja alkoi kova yskä ennen Loppiaista
Hauskaa Wappua. Tänä vuonna onkin ollut erinomaiset mahdollisuudet ottaa juhlinnasta kaikki irti. vapaapäivän sijoittuminen perjantaille ei ole lainkaan huono idea
Tänään oli aivan ihana päivä. Jo aamulla aurinko paistoi sen verran upeasti, ettei tässä ollut kertakaikkiaan muita vaihtoehtoja kuin paistaa keksejä ja suunnata ulkoilmaan
Viime viikonlopun rullaruokabrunssilla oli monien muiden herkkujen ohella tarjolla todella hyvää ja varsin muhkeaa jauhelihatäytteistä munakasrullaa, joka jäi brunssin jälkeenkin kummittelemaan päähäni
Vapaapäivänä on mukava ottaa rennosti siellä keittiönkin puolella. Pitkään haudutetut ruoat ovat ihanteellisia siihen hommaan, koska ne valmistuu kuin itsestään uunin lämmössä
Tipitii, tipi,tipi,tipi,tii, Tuula on vallaton. ). Rahkapulla vaan jotenkin kuuluu Pääsiäiseen. Tällä kertaa vaihdoin tavallisen rahkan appelsiiniseen ja taisi tulla uusi hitti mun leivonta-arkistoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.