Tänään se sitten alkoi, Koko Suomi leipoo toisen tuotantokauden jaksot. Kirjoittelin kuvausten aikana aina omia ajatuksia hieman ylös, joten ajattelin purkaa niitä tässä blogissakin hieman
Kaivoinpa taas esille SNOGin terveellisten herkkujen keittokirjan (Helthy Treats Cook Book). Tällä kertaa päätin kokeilla sitruunasta ja cashewpähkinöistä valmistettavien välipalapatukoiden tekemistä, koska tarveaineista näytti kaapista löytyvän melkein kaikkia
Jyrki Sukula viettää juhannuksensa kotonaan grillaten. Kuvat. TS/Lennart Holmberg. Liedossa kasvatetaan luonnonmukaista siipikarjaa, joka syö kasvattajien omilla pelloilla viljeltyä puhdasta ruokaa
PORKKANAHILLOJA. Lähiruoka teemani lähti tästä käyntiin, sain tuottajan ja viljelijän Kanta-hämäläisen Orastavan Auringon porkkatuotteita suoraan tilalta testiin, jossa on erilaisista hilloja porkkanoista ja marjoista
S. a. i. n. t. l. s. u. d. e. o. P. m. k. v. y. h. r. j. K. ä. p. H. g. C. (. ). R. ,. Y. L. -. T. 5. 0. 1. G. 2. f. c. V. A. M. ö. O. N. E. I. Ä. 3. 4. 7. U. J. 6. z. 8. Ä l. d l. k g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.