Pohjia ei tarvitse kostuttaa, koska banaanikakku on itsessään niin mehevä, hiukan raskaampi kuin normaali sokerikakkupohja, mutta makukin paraneen vain seuraavana päivänä
Ja varsin helppo valmistaa eikä vaadi kulhoa ja lusikkaa kummempia välineitä. Banaanikakku makeutuu hedelmien omalla sokerilla, lisättyä sokeria ei tarvita
Vesitesti on hyvä keino varmistua koska kinuski on valmista. Se iänikuinen banaanikakku on tietysti aina toimiva ratkaisu tähän ongelmaan, mutta nyt tarvittaisiin jotain uutta vaihteeksi
Tummuneita banaaneita, kuten ruokaa yleensäkään, ei kannata heittää pois. Jos mustaksi tummuneet banaanit eivät sellaisenaan maistu, ne voi laittaa esimerkiksi kakkuun tai leipätaikinaan
Helppo ja vatkaamattavalmis kakku. Helppo ja vatkaamattavalmis kakku. 2 kananmunaa2½ dl sokeria3 banaania muussattuna3 tl leivinjauhetta8 rkl kuohukermaa150 g voita sulatettuna2½ dl vehnäjauhoja1/2dl kaakaojauhetta1/2 sitruunanmehukaneliaSekoita kaikki aineet isolla lusikalla kulhossa, sekoita joukkoon oman maun mukaan kanelia
Tässä maukkaassa ja mehevässä banaanikakussa kalorit on viilattu todella alas. Kakun massasta noin puolet on banaania ja rasvaa siinä ei ole lainkaan – kaloreita on vain reilut 100 / 100 g
Tämä mehevä banaanikakku on kuivakakku, jonka yhteydessä sana kuivakakku romuttuu täysin. Banaanikakku on myös oiva tapa hyödyntää muuten roskikseen menevät banskut
Herkullisen mausteiseen banaanikakkuun tietenkin. Mehevä banaanikakku ohje. Näin syntyy ihanan mehevä banaanikakku ja tulet samalla hyödyntäneeksi ne ällöt ruskeat banaanit
Ne ovat yleensä yksinkertaisia ja helppoja valmistaa. Tämä kaakaojauheella leivottu banaanikakku saa hieman jälkimakua chilijauheesta, mutta ei kuitenkaan ole tulinen
Y. s. t. ä. v. l. n. i. k. y. e. ,. p. m. a. h. b. u. P. o. j. ö. R. O. r. K. T. J. E. M. ". g. B. 2. /. 3. d. 1. 4. (. ). 5. 0. V. L. S. 7. -. N. f. F. I. A. d l. t l
Sen lisäksi, että banaanikakku on helppo valmistaa, on se myöskin parempi vaihtoehto terveellisyyden kannalta kuin sokerista, valkoisista jauhoista ja rasvasta tehty leivos (vaikka niitäkin voi tietysti välillä nautiskella kohtuudella)
Mausteinen banaanikakku on meidän perheen suosikki kahvikakku. Tällä kertaa kuorrutin kakun vielä tomusokeri-vesiseoksella, koristelin piparkakulla ja piparimurskalla
mitäpä niistä tekisi, kun ei oikeen tekisi mieli niitä syödä sellaisenaan - banaanikakkua tietysti. Tämä banaanikakku, sen sijaan, on ihanan mehevä ja pirteyttä siihen tuo sitruuna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.