Kerralla monta omenapäivitystä, sillä huomenna aikasin suuntaamme kisamatkalla naapurimaahan ja kädet on sitten moottoripyörää täynnä, eli blogia pitäkööt lomaa muutaman päivän
Tämä perinteinen marjapuuro sopii moneen hetkeen. 1/2 litraa punaherukoita. ) 1/2 litraa punaherukoita. Ihana ihana jälkiruoka, iltapala, välipala, aamupala tai herkku
Punaherukkaista vispi- tai marjapuuroa olenkin jo hehkutellut kaikilla kanavilla, mutta pakkohan sitä oli mustaherukkainenkin testata kun äippä kantoi puutarhasta kipollisen tuoretta puutarhan mustaa kultaa tuhottavaksi
Mustikat sopivat sellaisenaan vatkatun mustikkapuuron valmistamiseen. 1. Keitä mustikoita vedessä noin 10 minuuttia tai niin kauan aikaa kunnes ne pehmenevät ja värjäävät veden
Ystäväni oli kerännyt saaliiksi ison rasiallisen karpaloita, joten oli leivottava kakku. Päädyttiin tekemään Charlotte johon karpalot passasivat varsin mainiosti
Aseta 10 min / 100 astetta / nopeus 3. Aseta 45 min / 90 astetta/ sekoita. 1 l vettän. 200 g mustaherukoita tai puolukkasurvosta1 dl sokeria2 dl karkeaa talkkunaa1 dl ruisjauhoja0,5 tl suolaa1
Helppo puolukka-valkosuklaafudge karpaloilla. Tällä kertaa jätin ikisuosikkini eli lakritsin pois ja laitoin valkosuklaisen fudgemassan joukkoon kaupasta pongaamaani puolukkajauhetta sekä kuivattuja karpaloita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.