Tein viime viikolla ensimmäistä kertaa saaristolaisleipää, joka onnistuikin ihan yli odotusten. Olen sitä ihastellut aina äidin, mamman ja muiden ruokapöydissä, mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla itse, vaikka ovat kehuneet helpoksi touhuksi
Pengoin viime viikolla baarikaappimme alahyllyä, jonne tuppaa kertymään sekalaista romua. Samppanjapullojen joukossa on tuikkukynttilöitä, kynttilänjalkoja – ja joulusuklaata
Mocktail Hour – granaattiomenamocktail. 26. 4. 2017. Published 26. ♥Tykkää. Mocktail on uusi cocktail. ovatko alkoholittomat cocktailit, eli mocktailit teille jo tuttuja
Olen koko aikuisikäni ollut hulluna caesarsalaattiin. Raskausaikana olisin voinut elää sillä. Nykyään varmasti kaikki sen ainesosat ovat kiellettyjen ruoka-aineiden listalla raskausaikana, mutta lapseni taisi saada napanuoran kautta pelkkää caesarkastiketta, niin vahvasti äidin intohimo kyseiseen salaattiin (tai pikemminkin salaatin kastikkeeseen) tarttui myös tyttäreen
toisaalla kehoitettiin treenaamaan syviä vatsalihaksia, toisaalla käskettiin välttämään kaikkea vatsalihastreeniä ja ottamaan muutenkin treenien suhteen iisisti
Vielä reilu 3 vuotta sitten olin nainen, joka ei ollut koskaan harrastanut minkäänlaista liikuntaa, muuta kuin satunnaisesti muutamia kertoja käynyt jossain ryhmäliikunnassa
Syksy on aina ollut suosikkivuodenaikani. Vaikka pukeutuminen ja muoti ei ole mun kiinnostuskohteissa ykkösenä, nautin kovasti saadessani laittaa huiveja, hattuja ja lämpimiä villapaitoja päälle
Kaikkia kiinnostaa aina, että paljonko sitä painoa raskausaikana kertyy ja paljonko jäi laitokselle. Vaikka jokainen raskaus on yksilöllinen ja toisten kropat vaan kerää enemmän massaa kun toisten, vaikka päällään seisois, niin silti tuntuu nololta puhua omista kiloistaan, jotka ei olleet ollenkaan sitä, mitä olisi toivonut
Tämä lausahdus toistuu meillä aina ajoittain ja kertoo jotain ruoan mausta. Eli ruoka kelpasi taas. Joskus oon miettinyt, että mitäs sitten käy, jos ruoka ei kelpaakaan
Joku leivän leivontaan perehtynyt varmaan kauhistuu näin vääräoppista sämpylän tekoa. Ei vaivausta, ei juurikaan kohotusta, eikä pallosten pyörittelyäkään
Rapeat ja kullanruskeiksi paistetut silakat ovat ihmeellisen herkullisia. Juuri pyydetyt silakat ovat parhaimmillaan voissa paistettuina - suomalaista perinneruokakulttuuria hienoimmillaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.