Kyseinen ruoka on roikkunut jo vuosikausia kokeiltavien ruokalajien listallani, jonne se alkujaan taisi nousta Hans Välimäen viinikukkoreseptin innoittamana
Kiusausruuat ovat olleet nyt vahvasti edustettuina meidän arkiruokina, ja tässä jälleen yksi. Olen hieman kyllästynyt "normaaliin" jauhelihaan, joten olen ostanut nyt enemmän kananpojan tai broilerin jauhelihaa vaihtelun vuoksi
jotakin ruokaa broilerin jauhelihasta, ja ruoka saisi myös sisältää pastaa. Reseptin toivojalla on pieni lapsi, joten ajattelin, että vuuassa kypsyvä ruoka olisi helpoin ja vaivattomin vaihtoehto
Tarkista maku, koristele kukkoa viinissä persiljasilpullaja tarjoa keitetyn riisin kera. Kuumenna voi paistinpannulla ja ruskista broilerinpalat ja pekoni parissa erässä
Koska kukkoa on ollut myös kovin vaikea tavoittaa, niin olen luopunut pikkaisen kyseisestä ruoasta ja odotellut hetkeä jolloin saan kokata sitä itse kukosta
Kukkoa viinissä. Muuten kurjan päivän kruunaa aina loistokas illallinen. Tällä kertaa halusin yhdistellä omia ja perheen makumieltymyksiä tyyliin "jokaiselle jotakin"
Muruseni mielestä grillaamisen tulee käyttää lihaa, lihaa ja lihaa ja mielellään vielä paljon lihaa. Jossain vaiheessa alkaa kaipaamaan kuitenkin muitakin makuja lisukkeeksi
Tällä kertaa hauduttelin jo perjantai-iltana lyhyen työpäivän jälkeen Henri Alénin kukkoa viinissä –ohjeen innoittamana (ei ehkä ihan ohjeen mukaisesti) siipikarjaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.