Vegaaninen & gluteeniton porkkanakakku cashew-kuorrutteella
Feel Good Kitchen
Feel Good Kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 24 cm kakkuvuoka
  • 4-5 cm paksu
  • 6 dl kaurajauhoja
  • 500 g porkkanaa
  • 3 dl rusinoita
  • 1 dl rasvaa
  • 1 dl vaahterasiirappia
  • 2 rkl
  • 6 rkl vettä
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl neilikkaa
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 rkl siemeniä
  • 6 rkl vettä
  • 40-50 minuuttia tai
  • 4 dl cashewpähkinöitä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 4 rkl raakaruokosokeria
  • 0,5 dl sulaa kookosöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.