Mitä parhainta sunnuntaita. Saanko ennakoida. Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Kesä jatkuu, vaikka kesän pisin lomajakso on osaltani taputeltu. Talvikauden soppalauantai on ollut lomalla sekin, mutta joitakin keittoja meillä kesälläkin valmistuu
Tällä pastalla oli joku hienompi italiankielinen nimikin. En vaan millään muista mikä se oli. Alunperin ohjeeseen kuului käyttää myös sinihomejuustoa, siihen en minä koske joten jäi laittamatta
Torstaina oltiin tultu mökille pitkästä aikaa – tai minä olin pitkästä aikaa kun kesä meni töissä eikä mökille ehtinyt kuin käydä kääntymässä pikaisesti viikonloppuna
TÄNÄÄN HERÄTESSÄ vähän joka paikkaa kolotti ja kaikki luut kolisivat. Taisi olla eilinen smoothiebaarissa seisoskelu aika kangistavaa puuhaa - eikä tuulinen paikka ainakaan auttanut jäykistymistä
Huomenta ja hyvää aaton aattoa. Nyt olisi kuulkaa luvassa ihan superhyvä ohje vaikkapa ensi viikon lounaaksi - nimittäin pekoniin käärittyä kanaa pestolla
Hyvin usein törmää ennakkoluuloihin kasvisruokia kohtaan. Olin itsekin joskus hyvin hyvin varautunut. En vain ollut saanut maistettavakseni riittävän huolella valmistettua kasvipohjaista ruokaa
Valkosipulinen linssisalaatti. Julkaistu. ♥Tykkää. Nyt kun blogissa on porsasteltu kaura-keksipaistoksella ja minttusuklaa-brownieilla sunnuntaina ja maananataina, voitaisiin taas palata näin keskellä viikkoa normaaliarkeen
Bataatti on todella monipuolinen raaka-aine ja sitä saa hyödynnettyä monin eri tavoin. Se onkin yksi keittiömme lemppareista, onhan se myös perheemme minikokin suosikki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.