Vegebowl - kulhoruokaa tuoreista ja puhtaista raaka-aineista
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 annosta
  • 1 iso punajuuri tai 2 pientä
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl balsamicoa
  • 200 g Jalotofu maustamaton
  • suolaa
  • pippuria
  • 400 g kurpitsaa
  • 1 parsakaali
  • 2 kourallista tuoretta lehtikaalta/mustakaalta/pinaattia
  • ½ dl paahdettuja kurpitsansiemeniä, ohje alla
  • Kurkuma-kvinoa
  • 2½ dl kvinoaa
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 rkl soijaa
  • Punajuurikastike
  • aiemmin ylijäänyt punajuuri
  • 1 rkl tahinia
  • 3-5 rkl sitruunamehua
  • 1 valkosipulinkynsi 1 kurpitsan siemenet
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl srirachaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.