-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. V. a. p. u. i. k. n. j. ä. l. r. o. t. m. e. s. T. v. ,. d. y. h. H. I. S. J. (. ). P. 1. 0. g. 2. 5. L. c. 3. /. 4. K. 7. 6. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. 6. 0. 7. ". 1. 5. –. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
Tein kuorrutteiksi kinuski-, suklaa ja pomadatyyppisen kuorrutteen. Porauksessa syntyneet hieman röpelöt reunat katosivat kuorrutteiden alle ja näistä tuli aika kivannäköisiä
-. A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. 2. V. k g. t l
- Ruskista palapaistilihoja paistinpannulla kahdessa tai kolmessa erässä ja kaada ne pataan. Tällä samalla luotto-ohjeellani teen palapaistin aina yleensä mielummin uunissa haudutettuna
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Törmäsin mielenkiintoiseen kalapuikko-reseptiin, joka vaikutti just eikä melkein sopivalta
Kuorrutin donitsit suklaa- ja kinuskikuorrutteilla. Donitsit uunissa ovat sen verran helppo tehdä, että ne voi esimerkiksi tehdä lapsien kanssa yhdessä
Oli taas tässä taannoin kaalikerä ostettuna, ja aiemmin tehdessäni kaalikääryleitä muffinivuoassa, katselin myös toista Perinneruokaa prkl -blogin kaaliohjetta sillä silmällä, että kokeiltava on
Asuin Englannissa kun Jamie Oliverin ensimmäinen tv-ohjelma tuli The Naked Chef. Olen tehnyt muutaman kerran Suomessa kanaa uunissa ja se on joka kerta todella hyvää
-. -. -. -. L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. A. O. &. ä L. d l. t l
Joskus teen pizzaa ihan uunissa niistä värkeistä mitä on saatavilla. 2,5-3dl jauhoja (tattari,guinoa,manteli. Laitan psylliumkuidun lämpimään veteen 10-15 min. 2,5-3dl jauhoja (tattari,guinoa,manteli
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. u. i. n. k. a. s. t. ä. o. h. m. e. r. p. l. J. ,. y. d. ö. j. v. O. P. M. c. g. B. b. I. G. z. é. (. ). S. A. 6. V. F. R. Y. E. 8. 4. T. L. 1. /. 2. N. 5. 3. 0. f. H. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.