Veli-Matin gluteeniton Kalastajanlimppu, maidoton, hiivaton, kanamunaton eikä lisättyä sokeria.
0852
0852

Veli-Matin gluteeniton Kalastajanlimppu, maidoton, hiivaton, kanamunaton eikä lisättyä sokeria.

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 dl vähärasvaista kurpitsansiemenjauhoa
  • 4 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
  • 1 dl kookosjauhoa
  • 3 rkl chiansiemeniä
  • 3 rkl pellavarouhetta
  • 1,5 rkl psylliumia
  • 1 rkl ruokasoodaa
  • 1 tl suolaa
  • 7 dl ananastäysmehua

Ohjeet

    Sekoita kuivat aineet hyvin. Lisää ananasmehu, sekoita nopeasti ja kaada voideltuun vuokaan. (jähmettyy nopeasti) Tärisytä vuokaa, jotta massasta tulee tiivis.
    Laita uuniin alatasolle 150 astetta 2-
    tuntia. Leipä kannattaa antaa jäähtyä kunnolla ja viipaloida
    paistopinta alaspäin, ettei murene.
    Leipä toimii myös omenamehulla.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.