Postailu on viime kuukausina jäänyt vähän vähemmälle, joten oma uuden vuoden -lupaukseni seuraavalle vuodelle onkin aktivoitua ja postata kaikista resepteistä, jotka koen jakamisen arvoisiksi
Tänä syksynä olen ollut täysin lamaantunut blogin aihepiiriin kuuluvien puuhastelujen suhteen. Kaksi viikkoa sitten saimme kuin saimmekin käytyä puolukassa keräämässä muutaman marjan talven varalle
K. u. t. e. n. j. o. a. i. m. v. h. s. ,. y. ä. r. 3. l. k. T. d. p. B. g. c. I. N. J. ö. M. H. P. C. 2. 8. 5. O. 0. -. 7. %. S. V. 1. 4. f. (. ). L. D. U. &. ♥ l. k p. t l
Olen meksikolaisen sapuskan ystävä ja laittelen sitä todella usein. Viime viikolla tein tortilloja kana-pekonisoosilla, jonka kanssa väkersin paputahnaa, guacamolea ja tomaattisalsaa
Tänään blogini täyttää jo 9-vuotta. Tänä vuonna tarjoan teille synttärikakkuna mehevää omenapiirakkaa. Olen etsinyt jo jonkin aikaa ohjetta jossa olisi kaikkia niitä juttuja mitä kaipaan omenapiirakkaan
You can find this recipe in English on goodboost. net. Heippa. Jaoin tämän reseptin englanniksi GoodBoostin blogissa, ja koska tästä tuli mielestäni niin herkkua niin laitan sen jakoon tännekin
Rakastuin tähän omenapiirakkaan jo pari vuotta sitten, kun maistoin herkkua anoppini kahvipöydässä. Piirakka on jotenkin hyvin perinteinen ja erittäin maukas, että se huumaa makuhermot täydellisesti
Tämä KitchenTimen verkkokauppa on siitä mukava tuttavuus, että sieltä saa isommat ja pienemmät keittiön tarvikkeet samalla kertaa ostettua, serveteistä ulkoilmakeittiöihin asti
Ensimmäinen oli Kinuskikissan helpot suosikit -kirjaan tekemäni seeprakakku. Juustokakun täyttämisessä käytettävän ”spiraalitekniikan” jujuna on, että täytteitä kaadetaan vuorotellen vuoan keskelle, jolloin ne muodostavat rengasmaisen kuvion
Jaa tämä kirjoitus ⤵Juhlittiin viime viikonloppuna mun mummon huikeaa 90-vuotis syntymäpäivää. Juhlan kunniaksi lähes meidän koko suku kokoontuikin paikalle ja mä sain kunnian loihtia kahvipöytään herkkuja
Ja taas jatketaan macaron teemalla. D. Nämä pikkuiset söpöläiset ovat nyt vaan vieneet sydämeni ja kun makuvaihtoehtojakin on niiiin paljon joten jaan taas yhden suosikkini
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.