R. a. i. n. b. o. w. t. r. j. m. y. ö. s. k. l. e. v. p. u. M. S. C. -. f. h. d. T. W. F. ä. g. K. N. ,. c. I. H. (. ). P. 3. 4. 2. ½. 1. 7. 0. /. L. y l. d l
Vanhin lapseni on jo sitä ikäluokkaa, että kuuluu YouTuben suurimpaan kohderyhmään. Eri tubettajien videoita seurataan ahkerasti ja joskus niistä kumpuaa jokin hauska idea toteutettavaksi asti
Jos tätä ruokablogia pitäisi kuvailla parilla sanalla, niin se voisi olla maailma lautasella. Ruokarakkauksia kun taitaa olla kaikilta mantereilta ja maanosista
Tahmeita, mausteisia lampaan kylkiluita, sormin syötävää hyvää. Minulla on edelleen tarvetta kaamosterapialle ennen kuin taas totun talviaikaan, joten jatkan samalla linjalla, kesäisin ruoin keskellä talvea
Minulla on nyt pari päivää mennyt keittiöhommat niin sanotusti sivu suun. Eilen tein kokonaan muita hommia ja tänäänkin ehdin vasta alkuillasta keittiöön
No nyt, kuulkaahan. Rieskapitsat valahtavat ehkä hieman sellaiseen laiskan kokkaajan kategoriaan, mutta hällä väliä - joskus tekee ihan hyvää olla laiskalla päällä
Uusi luottoruoka on löytynyt. Tämä mahtava marokkolainen kikhernepata onnistui yllättämään meidät niin hyvin, että sittemmin, viime kuukauden aikana, on kattila porissut useamman kerran nostattaen huumaavan tuoksun koko keittiöön
Silloin kun nuoret miehet pyytävät "tätiä" leipomaan, ei kunniasta voi kieltäytyä, enkä toki olisi halunnutkaan, kun ajankohta oli sopiva ja leipomissormia vipatti
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Helppo ja mehevä joulun kahvikakku. Tein tarhan myyjäisiin Mielettömän mehevän piparminttu-suklaakakun lisäksi myös pari mehevää, jouluista kahvikakkua
En tiedä mistä johtuu, mutta mielikuvitukseton kausi ruokien suhteen jatkuu ja jatkuu. Valmiita reseptejä voi kyllä kokeilla ja tuunailla, mutta mitään uutta ei kyllä nyt synny
Kiinan keskiosassa sijaitseva, Jangtsen neljästä sivujoesta nimensä saanut Sichuanin maakunta on monelle länsimaalaiselle tuttu herkullisen keittiönsä kautta
Parasta parsassa on sen rapsahtava rakanne. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.