m. e. i. d. ä. n. l. k. a. u. t. r. s. j. o. p. h. E. T. F. c. v. ,. g. P. y. S. R. K. ö. b. f. N. w. -. (. ). O. M. L. 3. 1. 5. 2. 0. /. A. 6. C. B. è. 7. x. V. z
Vichyssoise-keitto on hyvää sellaisenaankin, mutta välillä sitä kaipaa pientä piristystä. Vichyssoise. Päätin tässä pikkuhiljaa herätellä taas henkiin ammoisina aikoina kirjoittamaani "kuukauden kapine"- sarjaa
Erityisen maukas makukokemus oli klassinen vichyssoise, jota kehotan ehdottomasti kokeilemaan, vaikka annos ei kovin kuvaukselliseksi osoittautunutkaan
Alkuruoaksi nautimme klassista vichyssoisea, tällä kertaa viiriäisenmunilla höystettynä. Pääsiäinen. Monta ihanaa vapaapäivää, monta hetkeä viettää yhteistä laatuaikaa
Sitten on vuorossa erinomainen Vichyssoise. For English please see here. * * *. Secret by Chef Petrov tarjoaa koko Bulgarian ensimmäistä tasting menua, joka osoittaa, että löytyy Sofiasta fine diningiäkin
Tällä kertaa kuitenkin heitän kehiin vichyssoise'n ohjeen. Vichyssoise vuohenputkesta (4. Nyt kun aletaan olla pohjoisillakin leveysasteilla kesän korvalla, niin kannattaa suunnata luontoon keräämään syötäviä kasviksia
tai sekoita siihen kermaa ja jäähdytä se, niin siitä tulee vichyssoise. Muutama vuosi sitten Provencen reissulla ajoimme Nizzasta Milanoon upeaa Välimeren rantareittiä
Jotkin, kuten vichyssoise ovat yhtä hyviä niin kylmänä kuin kuumana. Keitoista tässä blogissa tykätään siinä määrin, että niille oli jossain vaiheessa viikosta pyhitetty kokonainen päivä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.