Hieman intialaisia makuja virkistämään, ainakin täällä meillä vallitsevaa, harmaata keliä. Tämä on helppo ja suhteellisen nopea versio, mutta sitäkin maukkaampi
V. a. s. e. m. l. k. n. t. i. T. ä. h. p. o. j. r. u. ö. y. J. O. v. ,. d. K. 4. b. f. 2. 1. c. P. (. ). Ö. /. '. S. 0. g. R. -. L. N. M. A. 5. d l. c m
Kun oikein pinnistän ja keskityn, niin näin minä käsitän chicken tikkamasalan. Lisäksi eri ruokalajien (curry, korma, biryani, masala) olemuksen ja erojen hahmottaminen on minulle jostain syystä vaikeaa
T. i. k. a. M. s. l. j. m. u. t. e. n. -. p. ä. ,. h. y. o. r. v. P. ö. c. O. V. g. U. d. b. S. N. K. Ä. L. H. <. 3. R. ). 2. (. 1. G. F. f. 6. 7. 0. /. C. w. x. J. 3 l. k g. d l. t l
Koska tikkamasalalle ei ole olemassa mitään yhtä ainoaa standardireseptiä, tämän reseptin kanssa uskaltaa jo vähän leikkiä ja ottaa vaikutteita sieltä täältä
Lisää kanapalat ja kerma ja anna porista vielä muutama minuutti. Tilasimme tandooriuunissa tehtyä kanaa (sitä ei kannata tilata mukaan, se ei ole hyvää jäähtyneenä) ja liha thalin, jossa oli kolmea erilaista lihaa
Pilko sipuli pieniksi ja kuullota, lisää joukkoon pilkotut tomaatit ja valkosipulit. Lisää joukkoon tofu, tomaattisose, kerma, mangosose ja maissitärkkelys, sekoita kastike tasaiseksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.