Vietnamilaiset Naudanliha Kesäkääryleet
voitajasuolaa
voitajasuolaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Naudan Sisäfilettä
  • 1 rkl
  • 2 rkl
  • 3 rkl
  • 1 rkl
  • 130 g pala naudan ulkofilettä riitti oikein hyvin.Leikkaa liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Laita liha hetkeksi pakkaseen kohmettumaan niin operaatio helpottuu huomattavasti. Terävä veitsi on myös kaiken A ja O. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada lihojen päälle. Annoin lihan marinoitua huoneenlämmössä pari tuntia.Lämmitä paistinpannu kuumaksi. Ota lihoihin väriä paistinpannulla useammassa erässä. Ulkofilettä ei tarvitse kuin käyttää nopeasti pannulla koska se on niin mureaa. Jos haluaa, että liha on rullan sisällä vielä lämmintä, tee tämä viimeisenä. Laita lihat pannulta esim. kattilaan kannen alle. Koversin kurkusta siemenet pois lusikalla ja leikkasin porkkanan kanssa suurinpiirten samankokoisiksi tikuiksi. Kiinankaalin suikaloin ohueksi suikaleeksi. Se helpottaa rullien käärimistä jos niitä vähän mallaa riisipaperin koon mukaan.Käärimisohjetta ja riisipaperin kanssa kikkailua en ala tähän kirjoittamaan koska tuolta Kauhaa ja rakkautta linkin takaa löytyy todella hyvät ohjeet siihen.
  • 1 rkl Sokeria
  • 1 tl Riisi
  • 2 rkl
  • 1 dl

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.