Olimme mieheni kanssa häämatkalla Vietnamissa ja siellä nautitut ateriat jäivät mieleen. Näitä aterioita ollaan sitten yritetty vuosien varrella kopioida netistä, lehdistä ja keittokirjoista löytyneiden reseptien avulla
Just nyt meidän on arkipäivät kiireisimpiä kuin koskaan. Viikko luovitaan läpi mun 2-vuorotyön, vaimon opiskeluiden, lasten päivähoitojen ja harrastusten parissa
"Lihaperunasoselaatikon alkuperä vaikuttaa olevan Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, missä hyvin samantyylinen ruoka on jo 1700-luvun lopulta asti tunnettu nimellä Cottage pie
Arjen pikaiset. aasialainen lohi & kaalisalaatti. 25. 9. 2017. Published 25. ♥1. Näin jokin aika sitten Liemessä-blogissa herkullisen näköisen uunilohen, jonka lisukkeena tarjoiltiin punakaalihöystöä
Kuten joku aika sitten myönsinkin, arkiruokailu ei ole meikäläiselle täysin smooth sailing. matkallani on monta mutkaa ja hyvältä kuulostavaa tekosyytä vaihtaa ravitseva dinneri voileipään, maapähkinävoidipattuihin taateleihin tai maapähkinävoidipattuihin banaaneihin (tai kaikkiin kolmeen
Vähän makuja Suomesta, Italiasta ja Aasiasta, aika verraton yhdistelmä. Todellinen jääkaapin tyhjentäjä ja fuusiosalaatti tämä maanantaina tekemäni pastasalaatti olikin
Myöhään venynyt päivä, vieläkin miljoona muuta asiaa hoidettavana, väsymys ja ennen kaikkia nälkä. Arjen pelastaa helpot, nopeat, edulliset, mutta superhyvät ateriat, ja mieluiten sellaiset, joissa on vähän raaka-aineita, ja raaka-aineita, jotka todennäköisesti löytyvät jo kaapista
Heipä hei pitkästä aikaa. Ihanaa, että on tullut kevät ja ulkona alkaa vihertää. Ihan kohta on vappukin, saa kilistellä kuplivaa hyvässä seurassa ja pääsee Savoyn perinteiselle vappulounaalle
(Santa Marian tuotteet saatu yhteistyönä) Hyvään perusruokaan ei tarvita monimutkaisia vaiheita, vaan nopeasti kypsyvän lihan joukkoon tuodaan erilaisia makuja, jolla saadaan vivahteita sekä vaihtelua
Minkä ikäisenä sinä kiinnostuit ruoasta / ruoanlaitosta. Omat ensimäiset mielikuvat liittyvät kotona äidin kanssa leipomiseen, tiettyihin sunnuntai aterioihin – uunissa pitkään hautuneisiin patoihin, itse tehtyihin rieskoihin, joita leivinuunissa paistettiin ja kieli pitkällä odotettiin koska niitä uskaltaisi haukata ettei kieli palaisi
Olen muutaman muun bloggaajan kanssa keskustellut säästämisestä arjessa. Joku sanoi, että se ei ole säästöä vaan elämäntapa, mikä oli mielestäni hyvä kommentti jatkuvalle hintojen tuijottelulle
Mä oon just sellanen joulun perinteitä rakastava muikkeli, ainakin mitä ruokaan tulee. Nykyään toki hieman poikkeavien raaka-aine valintojen mukaan kuin mitä esimerkiksi lapsuudessa
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Näin tammikuisten paukkupakkasten aikaan on kiva tarjota vieraille suppilovahveropiirakkaa. Tämä on myös siitä hyvä piirakka, että se maistuu myös kasvissyöjille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.