Viettelevä Taleggio-kesäkurpitsapasta
Kulinaari
Kulinaari
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • TALEGGIO-KESÄKURPITSAPASTA (4:lle)
  • 500 g Strozzapreti-pastaa
  • vettä
  • merisuolaa
  • 1 kesäkurpitsa pieneksi kuutioituna
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl öljyä
  • mustapippuria
  • 200 g Taleggio-juustoa, ilman ruoria ja paloiteltuna
  • 1,5-2 dl ruokakermaa (15%)
  • 8 ohutta siivua kesäkurpitsasta koristeluun
  • 1 dl parmessaniraastetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.