Viime torstaina ilahdutin työkavereita tulevan lomani kunniaksi ja leipasin mansikka-mariannekakkua. Resepti oli minulle uusi ja se on peräisin uusimmasta Maku-lehdestä (4/2014)
Koska itse en noudata mitään erityistä ruokavaliota, ei minulla ollut hoppua lähteä valmistamaan gluteenitonta bataattiburgeriakaan, joka aloitti maailmanvalloituksensa meillä Suomessa Torkkuja ja nokkosia -blogista
Oli hassua taas olla keväthelteessä palelemassa kylmähuoneessa, mistä tuleekin mieleen milloin viimeksi jäin lukkojen taakse kylmähuoneeseen, olisi silloin kaksitoista ja harjoittelemassa isän töissä hiihtolomalla
K. e. k. s. i. n. r. ä. p. v. ,. t. h. a. l. u. o. m. c. j. G. g. ö. y. A. d. E. M. ". J. T. S. 2. 0. 1. /. 4. (. ). 3. f. 5. 8. P. w. R. L. V. Ä. O. -. d l. t l
Harmitti niin tuo viimeviikolla tekemäni Tiramisu, joka epäonnistui pahemman kerran. Niinpä siis tein uuden ja hyviä vinkkejä sain kommenttien muodossa
Ruokailmiöksi noussut avocadopasta pääsi minun keittiössäni testiin vasta toissapäivänä. Tämä pastakohu sai alkunsa safkaa blogista ja päätyi sitä kautta lukuisiin blogeihin, lehtiin sekä Meidän safkaa -ohjelmaan
Viime viikonlopun kimjangin jälkitohinoista on viimein selvitty ja nyt pääsen vihdoinkin julkaisemaan odotetun kimchireseptin (김치) täällä blogin puolella
Poikettiin sunnuntaina siskon luona vähän puuhommissa. Hommien lomassa tuli juttua maikkarin katastrofikokki-ohjelmasta, mitä en ole itse seurannut ollenkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.