Pitkän odotuksen jälkeen onnistuin tänään löytämään muutaman paketin kohua herättänyttä nyhtökauraa. Ulkonäöltää se muistuttaa nimensä mukaisesti nyhtöpossua, vaikka raaka-aineet ovat täysin kasvikunnan tuotteita
Syksyllä perustettu lukupiirimme on hieno juttu paitsi kiinnostavien lukukokemusten ja hauskojen kirjakeskustelujen ansiosta, myös siksi että se tarjoaa usein makuelämyksiä
Moni varmaan huomasi torstain Hesarista avokadopastan reseptin. Ruokablogeissa pasta ehti muodostaa trendin jo vähän ennen Hesarin artikkelia, kun Safka-kirja julkaistiin aiemmin syksyllä
Rakkaat lukijat, minulla on ollut keittiössä yksi kirous. makaronit, macaroons. Tein monta vuotta sitten ensimmäiset kokeiluni ja kaikki sujui hienosti
Saanen esitellä luultavasti viimeisen käsillä vaivatun leipätaikinan tässä blogissa. No okei, aion mä jatkossakin vaivata taikinoita käsin, mutta en ehkä vähään aikaan
Sorsapuiston sinappisilakat, saaristolaisleipää ja tuoppi olutta. No tuoppi ja tuoppi. Legendaarisen ja historiaan jäänneenä Tamperelaisessa ravintola Sorsapuiston grillissä silakat tarjottiin aikanaan keitettyjen perunoiden ja hapanleivän kanssa
Vaikka alkuperäinen avokadopastan resepti on oikein toimiva ja herkullinen, jouduin opiskelijanbudjettiin vedoten harkitsemaan aineksia ostaessani, mitä aineita todella tarvitsen ja kuinka paljon
Viime viikonloppuna sain vihdoinkin viimeisteltyä mun parveke-projektin, ja nyt meillä onkin pöytä, tuolit, kukkia, tomaattia, salaattia ja yrttejä kasvamassa parvekkeella
No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunut nyhtöpossuja valmistamaan. Kesän aikana tuli tehtyä parikin kertaa, toisella kertaa piti saada helpolla sapuskaa isolle joukolle ja toisella kertaa äitini oli vierailulla
Vihdoinkin sain aikaiseksi käytyä paikan päällä ja päätinpä pyöräyttää rouheesta pihvejä. Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla härkäpapurouhetta, jota osuuskauppa Kallion oma maa itse tuottaa ja myy
Tässäpä ohje vihdoinkin. Mahdottoman hyvänmakuiset, mehevät suklaahippukeksit. Kaivoin alkuvuodesta esiin lehdistä leikkaamani leivonta- ja ruokaohjeet
Pitkoista tuli vihdoinkin sen näköisiä, että niitä kehtaa jopa esitellä. perjantai 2. tammikuuta 2015. Pullapitkot x 3 / omena-vanilja- ja kinuski-kanelitäytteillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.