Nyhtökaura imee runsaasti nestettä itseensä, kastikkeesta tuli melko sakeaa. Pitkän odotuksen jälkeen onnistuin tänään löytämään muutaman paketin kohua herättänyttä nyhtökauraa
M. m. p. i. t. h. ä. n. s. e. a. N. l. j. o. k. d. u. S. r. v. C. c. g. -. b. T. A. `. x. G. (. ). 1. y. ½. 2. ö. 3. 0. 4. 5. V. ,. P. H. K. L. 8. %. O. R. f. E. ) l
T. a. n. o. i. s. e. H. r. u. k. t. l. v. d. p. S. j. ,. ä. h. Y. m. y. ö. I. (. -. ). L. ". N. V. J. K. A. x. G. c. f. M. 1. /. 2. b. 0. g. 4. 5. P. R. C. E. O. F. B. W. Z. '. z. 7. 9. €. U. w. ’. q. D. d l
Tuli niin hyvää, että sitä oli pakko tehdä uudelleen. Niinpä viime viikon helteissä valmistin muutaman vuoden takaisesta hitistä eli avokadopastasta oman raakaversion
Laita pasta kiehumaan. Poista avokadoista kivet, kaavi ne kulhoon ja muussa haarukalla tasaiseksi. Murskaa valkosipuli ja cashewpähkinät sekaan, purista limestä mehut ja lisää oman maun mukaan silputtuja yrttejä sekä mausteita -> sekoita tasaiseksi
mausteisesta ja tulisesta ruuasta. Avokadopasta oli muutama vuosi sitten iso hitti Suomessa. En. ehtinyt suurimpaan hehkutukseen mukaan, vaan seurasin tilannetta sivusta ja
H. e. i. p. ä. h. t. k. s. a. j. l. m. r. v. y. o. V. n. ). K. u. ,. J. d. -. T. A. M. N. L. S. ö. R. I. (. 3. 2. 5. 0. g. 1. /. c. P. Y. Z. G. w. ) l. t l. d l
Avokadopasta oli suunnitelmissamme jo valmiiksi, mutta kyllä nautinto kasvoi heti ainakin kaksinkertaiseksi loistavan pastan myötä ^_^ Hulluilta päiviltä piti ostaa pastakone, joten kohta upotan teidät samaan ihanaan hiilaripilveen
A. v. o. k. a. d. t. u. n. l. e. i. ä. m. h. j. r. y. s. p. ö. K. -. ,. V. b. g. O. M. (. 3. 4. ). ½. C. 1. L. 2. S. B. P. 0. 5. T. c. H. 6. 7. 8. N. J. R. D. a l
Käsi ylös, kuka EI ole vielä kokeillut Chicling-blogista ja Safkaa-kirjasta tuttua avokadopastaa. Pitihän avokadopastaa siis viimein kokeilla, kun vihreät ihanuudet olivat viimein tarpeeksi kypsiä, isänpäivän aattona
T. ä. n. o. l. i. t. a. s. e. p. v. ,. k. u. h. ö. j. E. y. m. r. f. P. d. S. O. A. -. b. g. J. L. M. (. ). 4. 0. 3. 1. /. 2. c. 5. 6. 7. 8. R. H. K. V. B. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.