Kuutioi ja keitä perunat. Kuivaa turska ja mausta suolalla. Ruskista kääröä paistinpannulla niin, että pekoni kypsyy ja turska saa kauniin kullanruskean värin
Kaada vesi pois ja asettele parsat heti tarjolle tomaatin ja munan kera. Kalttaa, kuori ja kuutioi ne. Kuori parsat varoen perunankuorimaveitsellä, aloita nupun alapuolelta ja kuori alaspäin, poista varsinkin tyven säikeiset osat
T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. /. 3. ½. 2. m i. d l. r k
Nippu vihreäätankoparsaa. Tarjoa parsan japekoninkera. Helppoja nämä munat kyllä ovat ja valmistuvat muutamassa minuutissa, mutta tässä reseptissä parsat ja pekoni vaativat hieman lisää aikaa ja vaivaa
Vihreääparsaa ei tarvitse kuoria, jos varret vaikuttavat napakoilta. Vappuna sain vinkin ystävältämme Tomilta pekonin käyttämiseen parsan kanssa grillatessa
Pippuroi vielä pekonin pinta. Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
Pasta ilman hiilihydraatteja syntyy yrteillä maustetusta kesäkurpitsasta. Sekoita sitruunamehu, yrtit ja mausteet öljyyn, kääntele kastike kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon
Preljev od jagoda. Pomiješajte ostatak sastojaka za panna cottu u malom loncu. Lagano zagrijavajte dok se šećer ne otopi, ali pripazite da krema nije vruća
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.