paahdettuatomaattiaja basilikaöljyä. Syksyn hämärtyvät illat ja viilenevä ilma on keittojen aikaa. Lisää syvyyttä maku saa tomaattipyreestä ja gazpachon lailla punaviinietikasta
Vihreäksi Monsteriksi, sillä väri on myrkyn vihreäja se sisältää paljon. seurata amerikkalaisen lääkärin, Alejandro Jungerin kehittämää detox-ohjelmaa, jonka pääideana on syödä
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Tänä vuonna sama linjajatkuu näiden pähkinöiden kanssa. Nyt heittelin paahteista muscovadoa pähkinöiden joukkoon yhdessä Joulun ykkösmausteen eli kanelin kanssa
Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Se sopii hyvin myös antamaan makua broilerille ja kalalle, leipiin, pizzoihin ja piirakoihin
Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Monet kesäihmiset surkuttelevat ohi sujahtanutta lähes olematonta kesää, mutta itse olen lähinnä tyytyväinen
ohjeessa myskikurpitsaa ei kuorittu mutta minä kuorin kurpitsan ohuen kuoren pois,ja kun ohjeessa käytetään sriracha-kastiketta niin minulla oli kotitekoista vihreää srirachaa
Siis nytkin kasviksia on paahdettu ja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Todennäköisesti huomennakin vielä jatketaan samalla linjalla, koska kyllästymisestä ei ole tietoa
Kaada paahtuneet ruusukaalit sipulien kanssa samalle pannulle ja pyöräytä, jotta maut sekoittuvat. Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein
Takana on pari erittäin onnistunutta keittoa (täydellinen, taivaallinen, samettinen kurpitsakeitto ja lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla), kurpitsapiiras, kurpitsasmoothie, paahdetut kurpitsansiemenet ym
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.