Vihreä parsakeitto ja parsakasvisliemi
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g vihreää parsaa
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 5 dl (parsa)kasvislientä tai kanalientä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 dl persiljaa tai timjamia hienonnettuna
  • 1-2 dl kermaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • parsan tyviosat ja kuoret
  • 1 l vettä
  • 1 sipuli lohkoina
  • pala selleriä paloiteltuna
  • pala palsternakkaa paloiteltuna
  • 1 laakerinlehti 10 maustepippuria muutama persiljan tai timjamin oksa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.