Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Pähkinäöljy antaa täyteläisen maun vihreälle salaatille. Silppua parsakaalit ja jääsalaatti. Sekoita salaatti juuri ennen tarjoamista ja mausta se pähkinäöljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla
Pekoniraparperit tulivatkin osaksi kesäistä salaattia, jossa toisena komponenttina oli Vatajanrannan vuohitilan paistojuusto, joka on vuohenmaidosta valmistettu, mintulla maustettu, paiston (ja pakastamisen) kestävä juusto
ja tätä salaattia syömään kiirehtii kyllä oikein mielellään. Laita lautaselle ensin salaattisekoitusta ja tuoretta minttua, sitten paahdetut kasvikset ja vuohenjuustonokareita
N. y. t. o. n. l. u. p. a. i. m. s. k. j. r. e. h. v. ä. K. c. -. M. ,. J. R. g. S. ö. b. ”. L. d. T. 4. V. 2. 0. 1. 5. 7. w. H. A. *. ü. ô. P. ’. f. d l
Lämpimän ilman takia teki mieli vaan jotain kevyttä salaattia, ja tein tällaisen salaatin,missä eri ainesten maut olivat sopusoinnusssa toistensa kanssa
Sunnuntai päiväksi piti kuitenkin saada kanan seuraksi jokin ihanan syksyinen salaatti ja päätin lähtee kokeilemaan millaisen salaatin sais koottua punajuuren ympärille
Vihreäavokado-kanasalaatti. Olipas raikas salaatti vaikka ite sen sanonkin. Mies sano että tätä pitää ehdottamasti laittaa tarjolle seuraavan kerran kun on jotkut kinkerit eli sopii niin arkiseksi ateriaksi kuin noutopöydän raikkaudeksi
Viikonlopun kiireettömiin hetkiin on myös tämä juhlava herkullinen salaatti, joka toimii niin juhlapöydässä, illanistujaisissa kuin päivällisen kylkiäisenä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.