Vaan yksipä piirakkapohjataikina on mielestäni ylitse muiden. Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa
Jos teet tiramisun yhteen laakeaan astiaan, asettele ensin pohjalle savoiardi-keksit jotka kostutetaan hyvin espresso-likööriseoksella (kostuketta saa olla reilusti, keksit imevät sitä runsaasti)
N. y. t. ä. k. i. s. e. n. p. v. l. o. u. h. r. ,. j. a. V. m. M. K. (. d. ). A. S. R. T. P. E. ". ö. b. c. Š. U. -. O. B. 4. 0. g. +. 2. 5. ½. 1. L. f. H. C. 8. 3. /. 7. J. r k
V. i. m. e. v. k. o. l. p. u. n. a. s. r. t. j. ,. y. ä. I. h. E. ). A. T. ö. f. P. (. /. z. J. d. M. L. K. U. R. N. S. O. F. É. 2. 0. g. -. 3. 1. H. _. b. c. Ä. Í. 5. 4. Y. Á. Z. C. 7. 9. 8. G. '. ½. ) l. d l. t l. k g
I. s. ä. n. p. i. v. k. u. o. j. r. a. e. l. h. t. K. y. b. g. ö. E. ,. m. -. M. d. A. R. f. S. P. (. ). 2. 1. 5. H. B. q. 3. D. ½. c. w. F. L. 4. T. J. 0. 8. 6. C. ". N. x. t l. d l. m i. c m
Perusta on jotain juustoa, kasvista ja mausteita. Fetaa kaavailin ensin, mutta sitten huomasin, että joululahjana oli saatu juustopakkaus, jossa oli chilituorejuustoa
Pohja. Halloweenista aletaan olla selvitty ja nyt alan jo uskoa, että eiköhän meillä ensi vuonnakin jotain samansuuntaista liikehdintää nähdä - klinikkavuoden sallimissa puitteissa
Pöytä tilattiin täyteen monenmoisia kulhoja täynnä herkkuja. Menu. Kehittelen siis naanleipää jatkossa. Menussa oli aluksi mukana myös naanleipä, mutta tällä kertaa ideoimani resepti ei onnistunut toivotulla tavalla
Tämä siis on pääsiäis/kevät henkinen menu, jonka toteutimme jo helmikuun alussa, joka piti julkaista ennen pääsiäistä, mutta kovin on taas laiskottanut tämän bloggaamisen suhteen
Oli niin mukava kokkailla ja niinpä innostuin vapun kunniaksi tekemään vieraille herkkuja. Mutta kaikki onnistui minusta loistavasti ja vieraatkin näyttivät tyytyväisiltä tarjoiluun
J. u. h. a. n. s. p. ä. i. v. e. t. o. l. k. y. r. j. m. E. d. ,. K. ö. g. L. b. S. P. c. -. R. I. A. H. ´. D. M. V. N. T. C. O. Ä. (. 4. ). 1. /. 2. 5. 0. 3. f. G. W. d l
Ongelmaksi alkaa muodostua tilanpuute, tasojajakaappeja keittiössä on liian vähän. Uusia ruokalajeja kun kokeilee, tulee ostettua erilaisia raaka-aineita jotka vaativat ansaitsemansa tilan keittiöstämme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.