Hieman arvelluttavalla linjalla jatketaan. vuorossa naudanliha. Sen syöntiä pitäisi vähentää ilmastovaikutusten takia, ja jotkut pelottelevat sen lisäävän syöpäriskiäkin
Muutama viikko on mennyt ilman raaka-aine-esittelyä ja aika vähillä merkinnöillä muutenkin. Olen jäänyt vähän jälkeen kirjoittelussa joulukiireitten takia
Sitruunat säilyvät huoneenlämmössä viikon verran, viileämmässä muutamia viikkoja. Sitruuna on niitä harvoja hedelmiä, joita juuri kukaan ei syö sellaisenaan
Siispä valitsin tämän viikon teemaruoka-aineeksi porkkanan. Kuten viimekertaisessa merkinnässäni totesin, porkkana ei maistunut vokissani ihan parhaalta mahdolliselta
Ei tarvitse varmaan kauaa arvuutella näitä kolme raaka-ainetta. Plussaa totta kai on, että raaka-aineet tähän keittoon löytyvät lähes aina ainakin meidän kaapeista
Kun kokemus karttuu, niin sitä alkaa jo hahmottaa reseptin raaka-ainemäärien ja ohjeen perusteella, mikä brownieista on tahmea, mikä sitkeä, mikä valuva, mikä kuiva, mikä kakkumainen ja mikä on se potentiaalinen täydellinen
Vaikka ulkona paukkuu kovat pakkaset ja kroppa kaipaa varmasti myös jotain lämminta syötävää, kuten pitkään haudutettuja patoja ja makoisia keittoja ei kannata silti unohtaa monipuolisia ravitsevia salaatteja, tässäpä seitsemän salaattia vaikka viikon jokaiselle päivälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.