11 viikkoa
on aivan mainio ikä käydä ensimmäistä kertaa festareilla, ja niillä parhaimmilla tietenkin, joissa pääpaino on ruoassa ja juomassa. Nuorena nämäkin jutut on otettava haltuun. En ole varma mitä minikokki festareista tuumasi, muutamat hepulit hän sai festareiden aikana, en tiedä johtuivatko ne jazzista vai siitä, että hän ei saanut syödäkseen kuin äidinmaitoa kaikkien ihanien herkkujen sijaan. Ei sillä, protestoisin minäkin jos olisin hänen asemassaan
Menetin TasteofHelsinki -neitsyyteni vasta tänä vuonna. Pipsa Hurmerinta ja Barry MacNamarakin sanoivat avajaispuheessaan, että joka toinen vuosi sää on täydellinen ja joka toinen vuosi kehno, mutta meininki Tasteof Helsingissä on aina yhtä hyvä
Arki on joskus sellaista keittiötrapetsitaiteilua kun yrittää tehdä mahdollisimman paljon itse ruokaa, eikä sortua ainakaan joka viikko niihin eineksiin
Viime aikoina ei ole ollut oikein veto päällä. taitaa olla osittain kevätväsymystä ja osittain allergioista johtuvaa, kun nuo siitepölyallergiat vaivaa, iho reistaa, henki pihisee ja silmät vuotaa, vuotaa, vuotaa
Viikonloppuna on monesti aikaa ottaa vain rennosti ja nautiskella. Tässä kanasalaatti niihin naustiskeluhetkiin, kun voit levähtää sohvalla salaattilautanen toisessa ja viinilasi toisessa kädessä
Y. k. s. i. p. a. r. t. ä. u. h. e. l. n. o. v. ,. y. j. O. m. b. d. M. I. (. -. ). ö. S. N. c. L. 2. 5. 0. 9. f. 6. R. 3. 1. A. T. w. G. g. H. z. +. K. E. J. P. d l. m i
Reipasta viikonlopun alkua. VÄLIPALASESEPTIT jäävät usein unohduksiin. Kuitenkin säännölliset ateriat ja välipalat ovat tärkeitä jaksamiselle ja tasaiselle verensokerille
Sarjan ensimmäisessä kirjassa, Agatha Raisin and the Quiche of Death, joku myrkyttää Agathan piirakkakilpailuun laittaman pinaattipiirakan ja siitä alkaa hänen ensimmäinen murhatutkintansa
Viikonloput on aina ihana aloittaa kunnon aamupalalla (klo. 12). Ensi viikolla starttaa viimeinen viikko töissä, ja onnellisuus on huipussaan, kun perjantaina sain tietää saavani torstain ja perjantain vapaaksi
800 g naudan ulkofileetä tai sisäpaistia. 800 g naudan ulkofileetä tai sisäpaistia. Koska mitään kevättä ei tunnu tulevan, palaan ruokavihjeessäni talvisempaan versioon
R. u. k. a. ,. K. s. m. o. j. 1. 0. t. ä. y. i. n. e. r. l. M. h. d. p. v. V. ö. B. -. J. P. S. T. (. ). H. O. L. A. Y. b. g. 5. 9. U. …. c. 3. 4. 6. 2. n l
L. i. b. a. n. o. l. e. v. k. p. u. -. s. r. j. h. t. ä. ö. y. S. c. g. m. ,. d. I. B. A. N. O. E. V. P. C. G. M. U. T. 5. 0. 2. 1. 9. 4. H. 6. (. ). /. K. 7. 8. 3. J. R. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.