K. u. i. n. k. a. s. t. ä. o. h. m. e. r. p. l. J. ,. y. d. ö. j. v. O. P. M. c. g. -. B. b. I. G. z. é. (. ). S. A. 6. V. F. R. Y. E. 8. 4. T. L. 1. /. 2. N. 5. 3. 0. f. H. t l. d l
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Viinipäiväntasauksessa nautittiin paellaa kera valkoviinin. Meillä kokonaan unohdettua suuruutta, joka tekee isonkin porukan tyytyväiseksi kauniilla väreillä ja hyvillä makuyhdistelmillä, puhumattakaan siitä, että paella oikeasti täyttää mahan pehmeästi
Eilen päästiin kokkaamaan ulkona Muurikan paella-pannussa, jossa syntyikin herkullinen paella. Täydellisen paellan salaisuus onkin tuo hyvä kaasupolttimen päällä oleva pannu sekä laadukkaat raaka-aineet, iloinen kokkaus-fiilis ja hyvä ruokailuseura
Riisiä, valkoviiniä, simpukoita, etanoita, kanaa, sipulia, sahramia ja niin edelleen. Paella on espanjan, Valencian alueelta lähtöisin oleva ruokalaji ja heti alkuun se on saanut nimensä valmistustavasta
Paellaa ei eksoottisten raaka-aineittensa puolesta mielletä välttämättä lapsiperheen ruuaksi. Ehkäpä vielä kirjoitan aiheesta pitemmänkin postauksen, nyt siihen paellan ohjeeseen
Käytin paellaan myös arkiruokaan paremmin sopivaa terveellisempää tummaa riisiä, enkä eimerkiksi valkoista Bomba -riisiä, joka on hyvin perinteinen paella -riisi
risottoriisiä n. Paellaresepti, yksi niistä monista. Kuullota sipulit samoin ja lisää hieman riisiä. Paella on lähtöisin espanjasta, valencian alueelta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.