Olen ollut kotiäitinä pian viisi vuotta ja tykkään kovasti. Tämä postaus sisältää liikaa muutaman paljastuksen Kääpiölinnan emännän salatusta sielunelämästä
Myös maustenigellan, ryytineidon, mustan kuminan ja rohtoneidonkukan nimellä tunnettuja siemeniä löytyy intialaisista kaupoista ja hamstrattuani Hakaniemen etniset kaupat läpi viime viikolla, nyt myös minulta
Muutaman kerran on tullut pullavanukasta maisteltua ja aina hyvää se on ollut. Siihen en löytänyt mitään järkevää vastausta mutta selvää on että pullavanukasta tarjotaan hiukan eri muodoissa ympäri maailmaa
Kun minua pyydettiin mukaan Ahti-sillit -kampanjaan, ei vastausta tarvinnut paljon miettiä. Eikä sillikakkua tarvitse jättää pelkästään joulun ajan tarjottaviin
Ensimmäiset ovat jo kokanneet härkiksensä ja loput hokevat kysymystä ’’mistä tätä saa. Tänään sitä saa stokkalta, tätä tekstiä kirjoittaessani kello ei ole edes yksi ja netti on jo täynnä intopurkauksia ja säpinää
Kuivattuja suppilovahveroita murustellaan mausteeksi kastikkeisiin ja keitotkin tehdään yleensä ottamalla purkista sopivan kokoinen kourallinen kuivattuja sieniä
Osallistuttuaan innokkasti taikinan tekoon, sen kaulitsemiseen ja kierteiden tekemiseen ei ollut kysymystäkään, etteikö Pikkukokki olisi myös saanut maistaa itse tekemäänsä pullaa
Muotoilin jo mielessäni vastausta. mutta sitten maku muuttuu karvaaksi ja jopa vähän tunkkaiseksi. En ilmeisesti kuitenkaan ole yksin tämän "elämää suuremman" ongelmani kanssa, koska olen muutamalta muultakin kuullut samantapaisia kommentteja
Tänä vuonna ei saatu tuoda aikaiseksi tuoda perunalaatikkoa, enkä oikein ottanut onkeeni äidin kysymystä, kun hän joulukuun alussa kyseli, että toisiko hän tullessaan joulun perunalaatikot
Kaupassa hetken pyörimisen jälkeen tulee rutiinin mukaisesti otettua tuttujavalintoja. Tietenkään tähän ei ole yhtä selkeää vastausta mutta tässä julkaisussa olisi ainakin yksi näkemys
En tiedä minkämoiset ne on, mutta yllättävän moni on etsinyt vastausta siihen mun blogista. Pitkästä aikaa voitaisiin kurkata sekopäisiä jahassujahakusanoja, joilla blogiini on viime aikoina putkahdettu
Edes Gastronomian sanakirjani ei anna vastausta. Se potkaisee päivän oikealla jalalla käyntiin. Arkiaamuisin suosin helppoutta, ja aamupalani onkin usein mysliä jugurtilla tai edellisenä iltana turpoamaan laitettu tuorepuuro tai bircher-mysli
Kun tuli aika päättää oman syntymäpäiväkakun teema, ei kysymystä tarvinnut kauaa miettiä - mustikka. Olen itse jonkinlainen mustikkafani (jos nyt yhtä marjaa voi ylipäätänsä fanittaa)- pidän mustikasta jogurtissa, lakritsissa, jäätelössä ja miestä väkevämmät shotitkin nautin mielelläni mustikan makuisena
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.