Viljavat raparperimuffinit
Keittotaiteilua
Keittotaiteilua
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Raparperimuffinit (14 kpl)
  • 80 g voita
  • 3 dl raparperikuutioita
  • 2 dl ruskeaa ruokosokeria
  • 1 dl puolikarkeita spelttijauhoja
  • 2 dl täysjyväspelttijauhoja
  • 0,5 dl kaurahiutaleita
  • 0,5 dl ruishiutaleita
  • 0,5 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kananmunaa
  • Sulata voi ja anna sen jäähtyä hetken. Pilko tuoreet raparperinvarret tai sulata ja valuta pakastetut raparperit.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.