M. e. i. l. ä. a. k. h. r. v. o. n. p. s. t. m. ,. u. y. j. d. Y. ö. f. P. S. F. L. U. K. 1. 5. -. 6. 2. 3. O. (. g. b. 0. %. ). N. A. /. c. 4. T. t l. d l
Ankankoivet olivat jokunen aika sitten Lidlissä tarjouksessa, jolloin niitä tuli ostettua. Samalla reissulla mukaan tarttui myös kokonainen ankka, jonka valmistamme joskus myöhemmin
Punajuuri ja vuohenjuusto. Täydellinen pari. Porkkana passaa kolmanneksi pyöräksi. Mukavia vivahteita. Makeaa hunajaa, ripaus suolaa ja suloista timjamia
Tämä ohje löytyi alun perin suunnilleen tällaisena ruotsalaisesta Vego-lehdestä. Olen toki usein tehnyt uunijuureksia, mutta tuore viikuna ja päärynä tuovat settiin kyllä jotain spessua
Pääsiäinen lähestyy ja pääsiäisen herkkupöytään valmistuu hitaasti, mutta hyvin hyvin hitaasti hauduttamalla ihanaa karitsanpotkaa, uunijuureksia ja gremolataa
Kaitasen tilan villisika on itsessään jo erinomaista lihaa, mutta villisian sisäfile kohoaa uuteen ulottuvuuteen, kun se grillataan männynoksaan keihästettynä
Grillattuja pihlajanmarjoilla maustettuja villisianripsejä. Jollet nyt juhannukseksi saa mistään villisian lihaa voit tähän hyvin korvata villisian porsaanlihalla, se kypsyy ja toimii aivan samalla tavalla, vaikka maussa onkin eroa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.