Villisikapata josta villisikakastike ja villisikapizza
Sauvajyvänen
Sauvajyvänen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kg
  • 2 tl
  • 2 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl yrttisuolaa
  • 1 tl kuivattua
  • ½ dl soijakastiketta
  • 2 rkl
  • 1 rkl osterikastiketta
  • ½ dl
  • 1 rkl
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 isoa porkkanaa
  • 2 isoa sipulia
  • pala juuriselleriä
  • 18 tuntia Irrota liha luista ja siivilöi liemi.
  • 1 porkkana
  • maissitärkkelystä
  • sipuli viipaleina
  • juusto
  • 250 astetta noin
  • 15 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.