Villiyrittisalaatti sitruunavinegretillä – wild herb salad with lemon vinaigrette
Finnlicious cooking
Finnlicious cooking
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g uusia perunoita
  • 1 l villiyrttejä: voikukan lehtiä ja kukkia, litulaukkaa, maitohorsmaa ja vuohenputkea. Voit halutessasi käyttää myös muita yrttejä!
  •  
  • Kastike
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 1 sitruunan kuori
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl dijoninsinappia
  • 1 valkosipulinkynsi 1 tl sokeria
  • 0,5 tl suolaa
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 200 g new potatoes
  • 1 l wild herbs: dandelion leaves and flowers, garlic mustard leaves, fireweed and goutweed. Feel free to use others as well!
  •  
  • Dressing
  • 0,5 dl lemon juice
  • 1 lemon’s zest
  • 1,5 dl olive oil
  • 2 tblsp white wine vinegar
  • 2 tblsp dijon mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp sugar
  • 0,5 tsp salt
  • 0,5 tsp black pepper

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.