V. i. m. e. v. k. o. n. l. p. u. s. a. d. r. j. h. t. ä. y. T. O. R. b. c. W. g. D. C. ö. ,. K. S. U. J. z. -. Y. 4. 0. f. 3. (. ). 1. 8. P. M. w. I. '. q. B. F. A
Cake WithLemon Mousse And BlueberriesYamm, I made this cake for christening party. Top of the cake I made blueberry mica and I decorated cake with blueberry cream, which recipe I have took from Valio
Tässä tulee taas keksiresepti, tällä kertaa on vuorossa valkosuklaa-sitruuna cookiesit. Reseptin löysin täältä mutta muuntelin hieman reseptiä oman maun mukaan, tein kekseistä muun muassa isompia ja tuplasin sitruunamehun määrän
Wild food is in season right now in Finland. I had neverf heard of wild garlic mustard, but saw Finnish wild food guru Sami Tallberg's photo of it in Instagram
Toast pumpkin seeds in dry pan, sprinkle over salad. Mix dressing incredients, pour over salad. Cold smoked salmon saladwith fresh figs and avocado (for two)200 g cold smoked salmonone big avocadofour small fresh figsRoman salad and arugulaa handful of pumpkin seedsdressingjuice of a lime1 tsp honeydried chili flakes to tasteSlice the salmon, peels and cut avocado, cut figs in four slices, mix withsalad
–. U. u. s. i. m. a. B. o. n. A. p. e. t. -. l. h. d. ä. j. ,. k. r. T. y. v. V. b. ö. D. P. 2. +. 1. ½. 4. H. K. 5. 7. S. w. g. c. J. z. W. f. . ¾. ¼. ⅔. ⅓. d l. t l
Bean salad. Easy Fish Tacos with Yogurt Crema. Bean salad dressing. Heat a large skillet over med-high heat and add the fish, along with the oil from the bowl and fry until the bottom of the fish is brown
Brush steaks withlemon juice and olive oil. lemon juice. Tuna steak with radish salad and Onigiri is a good and simple option if you're seeking for something a bit different and easy
Tässä juustokakussa on täytteessä lemon curd- sitruunatahnaa (kotitekoista) ja mm. Kakku on luotu ihan siihen tarpeseen, että jääkaapissa oli loput lusikkaleipiin valmistamastani lemon curdista
Söin sitten kolme päivää lemon possetteja, täytyyhän sitä bloginsa eteen uhrautua. Tämän brittiläisen sitruunavanukkaan ohje löytyi viime helmikuun Glorian ruoka&viini -lehdestä ja sitä on saatu ihastella jo ainakin Äidin reseptien Nannan sekä Kilinkolin Riikan tekemänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.