) on tähän oma twistinsä. Oli selvää, että viiniparitusta tälle minulle niin rakkaalle Välimeren ja Lähi-idän makumaailmalle hakisin tuosta minulle niin rakkaasta Pinot Noirista
S. a. i. n. k. u. t. s. o. l. m. p. r. ,. j. e. ä. v. d. C. M. P. N. R. c. g. 5. y. -. 8. 0. 7. 4. h. Y. ö. ". V. K. J. A. U. E. f. T. b. 1. 2. (. G. ). 3. L. H
Ihanaa, risottoaika on täällä taas. Läpi syksyn ja talven risottoja tulee tehtyä sen verran, että kevään tullen tekee totisesti mieli jotain muuta - tässä luultavasti syy siihen, miksei blogistani vielä löydä tankoparsarisoton ohjetta
Suklaajäätelössä sen sijaan maistuu suklaa, joten taidan keskittyä siihen jatkossa. Jäätelöähän voi syödä koska vain, mutta erityisen hyvältä se maistuu, kun ulkonaon lämmin ja sisälläkin hiostaa
Sekoita kuivat aineet keskenään erillisessä kulhossa ja sekoita käsin vaahdonjoukkoon. Aivan ihania koristeita, joita tulen taatusti käyttämään myös jatkossa
Ulla Svenskiltä löysin aikia kivan näköisen kakun, jonka koristelu näytti samaan aikaan sekä sen verran helpolta että näyttävältä, että uskaltauduin kokeilemaan
Siitä tuli mielestäni niin hyvä, että aionjatkossa käyttää sitä muissakin juustokakuissa. Tämä kakku on alkukesän satoa, mutta päätyi blogiin vasta nyt kun ehdin naputtelemaan ristiäisleivonnaiset vihdoinkin pois alta
Kuutio sipulit, leikkaa paprikat paloiksi ja hienonna valkosipulit. Mutta lopputulos oli silti mainio arkiruoka, joka jää varmasti jatkossakin listalle
Jos mielit kuitenkin punaista, suosittelen käätymään esimerkiksi uusi-seelantilaisen pinot noirin puoleen, joka tunnetusti on loistokumppani hapokkaita ja etikkaisia elementtejä sisältäville ruoille
Itseni tuntien tiedän, että tätä tullaan syömään meillä varsin usein jatkossa, kunnes kukaan ei enää jaksa sitä, koko reseptin olemassaolo unohtuu, ja keksin sen jonkin ajan kuluttua uudelleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.