Vitel toné – jouluruokaa Argentiinasta
AITOA ARKIRUOKAA
AITOA ARKIRUOKAA
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g vasikan sisäpaistia
  • 1 sipuli 2 porkkanaa 5 laakerinlehteä 5 neilikkaa 4dl valkoviiniä
  • 0,5 dl valkoviinietikkaa
  • suolaa, pippuria, oliiviöljyä
  • 1 prk tonnikalaa
  • 1 kanamunan keltuainen
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa tai sitruunan mehua
  • 4 rkl oliiviöljyä (voit korvata osan oliiviöljystä rypsiöljyllä, jos haluat miedomman maun)
  • 2 rkl kapriksia
  • suolaa, sokeria, pippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.