Tässä toinen hyvä pastaresepti, jonka keksin jokin aika sitten. Viime viikonloppu ja alkuviikko meni kana-appelsiinipastan merkeissä, kunnes totesin, että kyseistä pastaa ei tarvitse vähään aikaan valmistaa, vaikka se kovin herkullista onkin
M. a. t. k. b. r. i. e. h. n. l. s. o. f. `. c. p. P. y. ö. ,. ä. d. m. u. v. H. j. -. B. A. K. W. V. T. O. 4. 6. g. 0. (. ). 2. 1. 3. S. L. E. 5. 8. 9. N. D. /. w. d l. t l. k g
Kuori perunat ja leikkaa ne sormenpaksuisiksi suikaleiksi. Upota ne kulhoon, jossa on kylmää vettä. Kuivaa perunat puhtaaseen keittiöpyyhkeeseen tai talouspaperiin
Hyviä mustikkapiirakka-reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. Omasta mielestäni pohjaa ja marjoja pitää olla suunnilleen saman verran jotta suhde olisi oikea
T. ä. m. g. r. a. t. i. n. o. e. d. p. h. k. s. u. S. y. ö. j. l. ,. v. K. A. L. I. G. R. N. E. -. (. ). P. 2. 0. 3. B. O. C. D. U. F. W. b. c. f. w. 9
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaalla salaatilla
This amazing chicken stew recipe is from my dear friend Peggy. It went immediately viral when she first posted it in her blog over two years ago and made her one of the most followed food bloggers in Finland
Paista kanafileet kokonaisena, suolaa ja pippuroi ne, (me käytämme tässä vielä jenkkiläistä Old Bay-mausteseosta, voi käyttää jotain fajitas/jenkki/muuta mausteseosta)
Ä. i. t. e. n. p. ä. v. o. j. l. T. u. s. ,. a. m. h. r. k. A. d. M. y. K. J. -. P. ö. O. S. G. E. ). g. B. 1. 3. /. 2. 0. 4. V. R. 7. 5. (. c. L. F. z. &. D. ". N. I. Y. '. w. f. b. W. x. q. C. H. k g. d l. t l
Viikonlopuksi innostuin leipomaan helpon mustikkakakun Pirkasta kopsatun ohjeen mukaan. Tarkoitus oli pyytää jotakuta kyläilemään, mutta viikonloppu osoittautuikin niin kiireiseksi, että se sitten jäi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.