Tämä konstailematon ruokalaji osoittautui kaiken vaivaamisen ja näpräämisen arvoiseksi. voita. teelusikallisessa voita ja tarjoile smetanan ja tillin kera
N. o. n. y. t. a. s. v. i. e. u. l. ä. O. h. k. -. M. m. r. ,. p. J. ö. j. E. <. 3. S. I. V. d. C. c. '. T. ). R. P. 2. 5. 7. g. 1. /. L. K. 0. 4. o l. d l
150 g voita (suolaton). 1) sulata voi kattilassa ja lisää sitten sokeri, sekoita (sammuta levy). 3) lisää kuivat ainekset voi-sokeri seokseen (tulee aika tiukka tahna). 150 g voita (suolaton)
J. o. u. l. p. a. k. e. t. i. n. j. s. ö. y. K. v. r. h. m. ä. E. P. d. N. ). H. M. 2. 1. /. 3. 4. 5. 0. g. (. C. V. c. S. L. ,. 7. -. 6. A. T. R. 8. 9. d l. t l. c m
G. y. o. z. a. t. v. j. p. n. i. l. s. ä. e. k. ,. u. b. m. h. ö. r. Y. f. A. d. O. g. /. M. ). R. L. &. J. V. B. w. S. –. -. (. 2. 5. T. 4. ½. +. 1. 0. Ö. 3. c. P. K. H. D. I. ”. E. x. F. q. C. W. d l. t l
Salsan tulisuuden voi päättää itse, nyt käytettiin mietoa, jotta ruoka kelpasi pikkuneidillekin. Tokihan salsan voisi keitellä itsekin, varsin vähällä vaivalla, mutta silloin äidin olisi pitänyt sekaantua ruuanvalmistukseen ja se ei eilisen suunnitelmiin kuulunut
Näin joulun välipäivinä en ole voinut olla ajattelematta asiaa. Omissa muistikuvissani olen ollut kiltisti kaiken ruokansa syövä lapsi, mutta niinä harvoina kertoina, kun ruokaa on jäänyt lautaselleni, olisin kovin mielelläni lähettänyt kaiken Afrikkaan
En ollut sitä aiemmin maistanut, mutta kun juttua tästä ruuasta alkoi ryöpytä joka tuutista niin pikkuisen alkoi ärsyttää ja tuumin, ettei se nyt voi olla tuon kaiken hehkutuksen arvoista
Siinä odotellessa voi seurata, kuinka leivokset kohoavat. Hiilareita on niin vähän, että ihan hyvillä mielin voi tuollaisen annoksen vetää kermavaahdon ja stevialla makeutetun hillon kanssa
Jos ei ihan kaikkia hedelmän palasia halua laittaa mitä minä laitoin, voi niiden suhteita muutella. Ohjeen mukaan kakkuun tulee paljon hedelmänpalasia, vaan jos ei tykkää näin hedelmäisestä, voi hedelmien määriä pienentääkin
voita. Paista sillä aikaa voissa jauheliha ja sipuli- sekä kaalisilppu. Sitten veistele voi nökäreitä päälle, lorauttele vaahterasiirappia ja kaada lopuksi kaurakermaa
Fermentoinnista johtuen, tempehin maku on myös hyvin erilainen tofuun verrattuna, vaikkakin sitä voi käyttää ruoanvalmistuksessa hyvin samaan tapaan kuin tofua
Meillä tällä tavoin valmistettua tempehiä syödään usein ihan vain salaatin kanssa. Nyt vihdoin palaan bloggerin ääreen ja esittelen teille meidän lempparireseptimme tempehin suhteen
Tiinan mehevä PorkkanakakkuMaku 04/2007Ainekset30 palaa 6 kpl munaa 6 dl sokeria 6 dl vehnäjauhoja 4 tl leivinjauhetta 3 tl vaniljasokeria 2 rkl kanelia 9 dl porkkanaraastetta 300 g voita (tai margariinia sulatettuna) Ohuempi kuorrutus. 100 g voita 200 g sulatejuustoa (Valio Viola vaniljatuorejuustoa) 3 dl tomusokeria Paksumpi kuorrutus. 150 g voita300 g sulatejuustoa (Valio Viola vaniljatuorejuustoa)4 ½ dl tomusokeriaVaahdota munat ja sokeri. Jos haluat paksun kuorrutuksen tai käyttämäsi pelti on tavanomaista isompi, lisää aineksia puolella (150 g voita, 300 g sulatejuustoa ja 4 1/2 dl tomusokeria). 300 g voita. 100 g voita. 150 g voita. 150 g voita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.